Om oss

Alarm & Sikkerhet AS ble etablert i 1996 og er et spesialfirma innen svakstrøm med hovedvekt på brannvern. Innen brannvern består arbeidet av salg, service og montering av automatiske brannalarmanlegg, nødlysanlegg, slokkeutstyr og automatiske slokkeanlegg for frityr samt evakueringsutstyr som brannstige, redningsliner og evakueringsstoler. I tillegg utfører vi kurs i varme arbeider, brannvernkurs for bedrifter, evakueringsøvelser og slokkeøvelser. Alarm og sikkerhet tilrettelegger/arrangerer også førstehjelpskurs.

I tillegg leverer vi moderne innbruddsalarmer/kombialarmer hvor du som kunde har full kontroll via en applikasjon på telefonen eller ved hjelp av datamaskin. Ved hjelp av disse kan du sjekke temperaturen, ha kontroll på at det ikke er vannlekkasjer eller evt. styre varme og lys eller andre ønskelige enheter.

Vi er også behjelpelige med å koble deres alarmer opp mot brannvesen eller andre alarmmottak.

Videoovervåking har vi også levert i mange år, alt ifra enkle anlegg i fjøs og driftsbygninger til kompliserte anlegg på museum. Vi hjelper deg med å finne det riktige nivået på ditt kamerautstyr. Ta kontakt i dag!

Firmaet er godkjent som kompetent virksomhet.

Alarm & Sikkerhet har pr. i dag 5 ansette med bred og lang erfaring.